Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal

Szívegészségügyi kezelések. Magas vérnyomás Szívegészségügyi magas vérnyomás

Egyedülálló, előrehaladott mobil EKG technológia, mely az alacsony amplitudójú P hullám megbízható vizsgálatát is lehetővé teszi.

szívegészségügyi kezelések

Poincaré-ábrát, mely a szívegészségügyi kezelések ingadozásának mérésére szolgál. Az ábrán megjelenített pontok minél közelebb esnek egymáshoz, annál szabályosabban követik egymást a szívciklusok.

szívegészségügyi kezelések

A szívritmus jelentős ingadozása a pontok nagymértékű szóródása aritmiára utal, melynek egyik komolyabb fajtája a pitvarfibrilláció. Az egészséges minták detektálása A kamrai heterogenitás a szívkamrai izomzatot alkotó szívizomsejtek bioelektromos tulajdonságainak különbözőségére utal.

szívegészségügyi kezelések

Ez normál esetben is jelen van, ám kóros formában a heterogenitás növekszik, a szívizomsejtek összehangolt működése romlik és a bioelektromos jelenségek jelentős mértékű labilitása alakul ki. Ez az instabilitás növeli a veszélyes kamrai szívritmuszavarok, ezáltal a szívegészségügyi kezelések szívmegállás kockázatát.

Dr. Weixl Várhegyi László ; Szív

A grafikonon a különböző színű halmazok jelenítik meg azokat a területeket, amelyek valamelyikébe az adott mérés eredménye besorolásra kerül. A grafikonon lévő pont színe határozza meg, hogy az adott mérés a zöld normál, egészségessárga kis eltérést mutató, vagyis megnövekedett kamrai heterogenitásúilletve piros nagy eltérést mutató, vagyis jelentősen megnövekedett kamrai heterogenitású tartományok közül melyikbe esik.

Mobil EKG - Klinikai eredmény!