CORDAFLEX 5MG/DÓZIS SZÁJNY SPRAY 1X22G

Vérnyomáscsökkentő spray. CORDAFLEX 5 mg/dózis szájnyálkahártyán alkalmazott spray - Gyógyszerkereső - Hádeocaching.hu

Forduljon azonnal kezelőorvosához, ha a kezelés során a szívelégtelenség tünetei nehézlégzés, lábszárvizenyő rosszabbodnak. Ha Ön koszorúérbeteg és mellkasi szorító fájdalmai az eddig megszokottnál sűrűbben vagy nem a megszokott ingerre jelentkeznek, hosszabb ideig tartanak és a Nitromint spray alkalmazására nem enyhülnek, azonnal forduljon orvoshoz.

Bejegyzés navigáció A Nitrolingual spray csökkenti a vérnyomást. Ez a hatás felerősödhet, ha a készítményt együtt alkalmazzák - egyéb értágító hatású szerekkel, - a szívműködést lassító gyógyszerekkel béta-receptor blokkolók, kalcium-antagonisták- egyes tudat- és hangulatzavarok kezelésre használatos gyógyszerekkel neuroleptikumoktriciklikus antidepresszívumok- alkohollal, - szildenafilt, vagy más hasonló hatóanyagot tartalmazó készítményekkel, melyeket impotencia vagy a tüdőben kialakult magas vérnyomás kezelésére használnak. Ezek felerősíthetik a Nitrolingual spray vérnyomáscsökkentő hatását.

Forduljon azonnal orvoshoz, ha a tünetei vérnyomáscsökkentő spray vérnyomáscsökkentő spray meg három adag fúvás alkalmazása után! A hatás elmaradása a vérnyomáscsökkentő spray korai jele lehet, ezért hívja a kórház sürgősségi osztályát. Az adag emelése hozzászokáshoz, vagyis a hatás elmaradásához vezethet. A glicerin-trinitrát fokozza bizonyos szerves anyagok katekolaminokvalamint a VMA vanilmandulasav vizelettel történő kiválasztását.

Gyógyszerkereső

Ezek laborvizsgálata előtt jelezze orvosának, hogy Nitromint spray-t alkalmaz. Gyermekek és serdülők Vérnyomáscsökkentő spray alkalmazásának biztonságossága és hatásossága nem bizonyított, ezért gyermekkorban és 18 éves kor alatti serdülők esetében nem alkalmazható! Egyéb gyógyszerek és a Nitromint spray Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett, valamint szedni tervezett egyéb gyógyszereiről.

Nem alkalmazható együtt: - szildenafil, vardenafil, ill. A Nitromint spray vérnyomáscsökkentő hatása fokozódhat.

Egyedi orvosi elbírálás alapján alkalmazható együtt az alábbi gyógyszerekkel: - a vérnyomást csökkentő gyógyszerek, mint értágítók és egyéb, a magas vérnyomás kezelésére alkalmazott gyógyszerek, bizonyos pszichiátriai betegségek kezelésére használt szerek neuroleptikumokmagas vérnyomás fokhagyma kapszula elleni gyógyszerek pl.

masszázs után magas vérnyomás

Fokozhatják a Nitromint spray vérnyomáscsökkentő hatását. A Nitromint spray fokozhatja a dihidroergotamin hatását. A Nitromint spray hatása csökkenhet.

A kezelés ideje alattszedett egyéb gyógyszerek Feltétlenül tájékoztassakezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett egyébgyógyszereiről, beleértve a vény nélkül kapható készítményeket is.

Fokozhatja a Nitromint spray vérnyomáscsökkentő hatását. Nagyobb glicerin-trinitrát adagra lehet szüksége, ha korábban hosszú-hatású nitrát készítményekket pl. Ha kezelőorvosa az anginás rohamra nyelv alá helyezendő tablettát írt fel Önnek, ne alkalmazza a Nitromint spray-t ezzel egyidőben. Az Nitromint spray egyidejű alkalmazása alkohollal Alkalmazása alatt alkohol fogyasztása tilos!

Bizonyos mellékhatások fokozódhatnak lásd 4.

Zsebre teszem a tudást!

Terhesség, szoptatás és termékenység Ha Ön terhes vagy szoptat, illetve ha fennáll Önnél a terhesség lehetősége vagy gyermeket szeretne, a gyógyszer alkalmazása előtt beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével. Terhesség A Nitromint Spray terhesség ideje alatt csak akkor alkalmazható, ha a kezelés várható anyai előnyei biztosan felülmúlják a lehetséges magzati veszélyeket. Szoptatás El kell dönteni, hogy a szoptatást függesztik fel, vagy tartózkodnak a Nitromint kezeléstől - figyelembe véve a szoptatás előnyét a gyermekre nézve, valamint a terápia előnyét a nőre nézve.

milyen fizikai gyakorlatok lehetségesek magas vérnyomás esetén

A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és a gépek kezeléséhez szükséges képességekre Alkalmazásának első szakaszában - egyénenként az orvos által meghatározandó ideig - járművet vezetni vagy baleseti veszéllyel járó munkát végezni tilos.

A továbbiakban kezelőorvosa határozza meg a tilalom mértékét. Alkalmazása káros lehet májbetegség, alkoholizmus, epilepszia, agysérülés és más központi idegrendszeri betegségek, terhesség és gyermekkor esetén.

NITROLINGUAL 0,4 mg/dózis nyelvalatti spray betegtájékoztató

A készítmény módosíthatja más gyógyszerek hatását. A készítmény propilénglikolt tartalmaz, amely nyálkahártya-irritációt okozhat. Hogyan kell alkalmazni a Nitromint spray-t? Ezt a gyógyszert mindig pontosan a betegtájékoztatóban leírtaknak, vagy az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően alkalmazza.

KÖVESS MINKET

A Nitromint spray vagy átlátszó műanyag tartályban vagy alumínium tartályban kerül kiszerelésre. Ha Önnél az átlátszó műanyag tartály van, az első használat során a kupakról el kell távolítani egy inggallérra emlékeztető garanciazárat lásd 1.

A pumpa feltöltése akkor is szükséges lehet, ha hosszabb ideig nem használták a készítményt.

magas vérnyomás népi gyógymódok hogyan lehet csökkenteni a vérnyomást

Üljön le a spray alkalmazása előtt, ha vérnyomáscsökkentő spray. Távolítsa el a védőkupakot és tartsa a palackot függőlegesen. Használat előtt nem szükséges felrázni.

az ecg magas vérnyomást mutatott

Helyezze a szórófej nyílását a szájnyílás közvetlen közelébe. Tartsa vissza a lélegzetét, majd nyissa ki a vérnyomáscsökkentő spray, és a szórófej egyszeri lenyomásával juttasson egy adagot a nyelv alá.

  1. Grapefruitlé fogyasztását mellőzni kell, mivel a grapefruitban található egy olyan vegyület, ami gátolja a nifedipin lebontását.
  2. Szív egészségét támogató ötletek
  3. Amennyiben ezeket a gyógyszerkeet és a Nitrolingual spray-t együtt használja súlyos és akár életveszélyes vérnyomáscsökkenés alakulhat ki.
  4. NITROMINT 8 mg/g szájnyálkahártyán alkalmazott spray - Gyógyszerkereső - EgészségKalauz
  5. CORDAFLEX 5 mg/dózis szájnyálkahártyán alkalmazott spray - Gyógyszerkereső - Hádeocaching.hu
  6. A betegség magas vérnyomásának fő jelei
  7. Колеса неистово вращались на рыхлой земле.

Csukja be rögtön a száját, de ne lélegezze be a permetet! Használat után tegye vissza a védőkupakot.

Betegtájékoztató

A spray-t mindig tartsa magánál, mert bármikor szüksége lehet rá. Jelöljön minden fúvást a doboz négyzetes beosztásán. Mindig legyen tartaléka arra az esetre, ha kifogyna a palack.

Amennyiben ezeket a gyógyszerkeetés a Nitrolingual spray-t együtt használja súlyos és akár életveszélyes vérnyomáscsökkenésalakulhat ki. Akezelés ideje alatt alkalmazott egyéb gyógyszerek: Feltétlenültájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégibenszedett egyéb gyógyszereiről, beleértve a vény nélkül kapható készítményeketis.

Ismerkedjen meg a spray szórófején lévő fúvókanyílással, annak érdekében, hogy a spray-t éjszaka is könnyen tudja majd használni. Az adagolást a kezelőorvos egyedileg határozza meg. A hatás kb.

  • Vese vérnyomás
  • Nehéz légzés lelki okai

A készítmény ajánlott adagja: Szívkoszorúér-szűkület okozta mellkasi szorító fájdalom angina pektorisz esetén: A roham kezdetekor 1 adagot fúvást juttasson a nyelv alá, majd csukja be a száját és az orrán keresztül lélegezzen. Ha a tünetek nem szűnnek, ez az adag 5 percenként ismételhető, de összesen legfeljebb 3 adag fúvás alkalmazható.