Hogyan kezelhető a cukorbetegség? Egészség tippek.

Szívegészségügyi hozzáférés, Carolyn Su Ping Lam professzor | IMPACT Academy

Feladva Az emberek az egész országban pirosat viselnek, hogy felhívják a figyelmet a női szív egészségére, és a DUKAL is részt vesz!

szívegészségügyi hozzáférés

Szívegészségügyi hozzáférés National Wear Szívegészségügyi hozzáférés Day ban kezdődött, és előrelépést mutat a nők szívbetegségei és agyvérzése elleni küzdelemben. Évente minden harmadik nő és minden negyedik férfi szívrohamban vagy stroke-ban hal meg, és az ilyen napok segítenek felhívni a figyelmet. A szívbetegség a férfiak és a nők első számú gyilkosa az Egyesült Államokban, és több életet igényel, mint az összes ráktípus együttvéve1.

Kezdőlap Célzott táplálkozási programok Az InVite® Health a célzott táplálkozási programokra specializálódott; a táplálkozási családok legtámogatóbb alkotóelemeinek kombinálása az Ön speciális egészségügyi igényeinek megfelelő programokkal - az energiától az alvásig és minden, ami közte van. Olyan célzott táplálkozási programok, mint az InVite® közös egészségügyi programja a közös támogatásért, vagy a vércukor-program a vércukorszint normál tartományon belüli támogatására, elviszi a zavart a vitaminok és kiegészítők kiválasztásának folyamatában.

Az Egyesült Államokban 43 másodpercenként valakinek szívrohama lesz, és percenként valaki meghal egy szívbetegséggel kapcsolatos eseményben. A szívkoszorúér-betegség a szívbetegségek leggyakoribb formája, és évente több mint embert öl meg1. Nagyon fontos ismerni a szívroham figyelmeztető jeleit és tüneteit, így akár életét, akár másét megmentheti.

Helyreállítja az erek rugalmasságát - Cardiol

A szívrohamoknak különféle figyelmeztető jelei vannak, például mellkasi fájdalom, légszomj, hányinger, szédülés és hideg verejtékezés2. A magas vérnyomás, a magas koleszterinszint és a dohányzás mind a szívbetegség legfontosabb kockázati tényezője3.

szívegészségügyi hozzáférés

Az egészséges életmód segít csökkenteni a szívbetegségek kialakulásának esélyét. Az egészséges táplálkozás és testsúly fenntartása, a fizikai aktivitás beépítése, valamint a dohányzás és az alkoholfogyasztás korlátozása nagyon fontosak szívegészségügyi hozzáférés szívvel kapcsolatos betegségek kockázatának csökkentése érdekében4. A DUKAL a szívbetegség és agyvérzés miatt elvesztettek tiszteletére vörös színnel viseli a tudatosság növelését!

A NUS Orvostudományi Karán diplomázott, Szingapúrban kardiológiai szakképesítést szerzett, kutatási ösztöndíját a Cardiorenalis Laboratóriumban töltötte, szívelégtelenségi ösztöndíjat kapott a Kardiovaszkuláris szívegészségügyi hozzáférés osztályán, kardiológiai és orvosbiológiai továbbképzésen vett részt a Mayo Klinikán, Rochester, Minnesota, USA. Lam professzor klinikai részspecialitása a szívelégtelenség, és világszerte elismert a megtartott ejekciós frakció melletti szívelégtelenség heart failure with preserved ejection fraction, HFpEF terén szerzett szakértelme miatt. További szakterületei a nők szív- és érrendszeri betegségei, a hemodinamika, az echokardiográfia, a biomarkerek és a klinikai vizsgálatok. Jelenleg a Szingapúri Országos Orvosi Kutatási Tanács vezető vizsgáló klinikus tudós díját is megkapta. Tanácsadóként dolgozik a szív- és érrendszeri megbetegedésekkel foglalkozó számos globális tanácsadó testületben, számos globális szívelégtelenségi vizsgálat végrehajtó bizottságának tagja, valamint a Circulation és az European Journal of Heart Failure társszerkesztője.

Az adatok a Haláleset Többszörös Okafájljaiból származnak, Hozzáférés: február A kardiovaszkuláris betegség kontrollálatlan kockázati tényezőinek prevalenciája: Egyesült Államok, — [PDFK]. NCHS adatlap, Giana Iaconetti, marketing asszisztens.

szívegészségügyi hozzáférés