Technikai információk

Technikai információk

Bázis

A rendezvény helyszíne a Balaton Szabadidő és Konferencia Központ (Balatonfüred Horváth M. utca   N 46° 57.078', E 017° 52.633'). A parkolás ingyenes.

Megközelítés

A vonattal vagy autóbusszal érkező résztvevők részére a legcélszerűbb megközelítési mód a vasútállomás előtti megállóból induló 1/1A számú autóbusz igénybe vétele, amelyről a Szabadidő Központ megállóhelyen kell leszállni, a menetidő 2perc.
Közlekedik: (1) 07:20, 09:35, 11:35, 13:35, 15:35, 17:35, 19:35; (1A) 8:31, 10:31, 12:31, 14:31, 16:31, 18:31
Gyalogosan táv: kb. 500 méter séta. A Horváth M. utcában D- DNY irányba kell elindulni.

Autóval a 71-es számú úton lehet megközelíteni a várost. A nyugati végén lévő körforgalomban északnak kell fordulni Balatonszőlős irányába, majd az első utcán jobbra (a sportpályák után). Innen már csak 200m a parkoló, mely a bázissal szemben található. 

Amit hozni kell

  • GPS, és a hozzá tartozó kábel (kivéve mini USB), amivel a pontokat fel, a tracklogot le tudjuk tölteni. Az esetleg PDA-val, okostelefonnal indulóknak memóriakártyára tudjuk felmásolni a pontokat. ActiveSync NEM LESZ! Korlátozott számban lehetőség lesz GPS készülékek kölcsönzésére. Ennek feltételei hamarosan meghatározásra kerülnek.
  • PMR, a kapcsolattartáshoz. (PMR446 4/12-n magyar nyelven, PMR446 3/10-n angol nyelven).
  • Toll vagy ceruza.
  • Mindenben feltöltött akku, és pótakku.
  • fejlámpa, UV lámpa, internetképes telefon, fényképezőgép, elemek, stb.
  • A várható időjárásnak megfelelő ruházat, azaz réteges, vízálló ruházat, zárt vízálló cipő, kamásli, sapka, sál, öltöny, fürdőruha (erre tényleg szükség lehet).
  • A ruhák esetleges szennyeződéseinek eltávolítására nedves törlőkendő, törölköző...

Amit biztosítunk

A bázison rendelkezésre áll: mosdó, illemhely, pihenő terület, wi-fi (kizárólag a versennyel kapcsolatos letöltések érdekében), elektromos áram. Az étkezési lehetőséggel kapcsolatos információk később kerülnek megosztásra.

Fizetés

A nevezési díj a professzionális versenyekre előzetes, 2014. április 3-ig történő átutalás esetén 2500 Ft/GPS készülék. A részvételi díj átutalásával kapcsolatos információkat a regisztráció során kiküldött tájékoztató email fogja tartalmazni.
A helyszíni nevezés 4000 Ft/GPS. 

Jogi nyilatkozat

A Találkozón mindenki csak saját felelősségére vehet részt. A Szervezők kizárják felelősségüket bármely, a résztvevőket érő sérülés vagy kár tekintetében.

A Találkozón fiatalkorúak szülői felügyelet mellett vagy szülői engedéllyel vehetnek csak részt.

Az elveszített, elhagyott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk.

Károkozás esetén annak elkövetője viseli a kár megtérítésének kötelezettségét, legyen az erkölcsi kár, vagyoni kár, nem vagyoni kár.