Technikai információk

Technikai információk

Bázis

A rendezvény helyszíne a hajdúszoboszlói Hotel Korona (4200 Hajdúszoboszló, József Attila utca 8-12; N47° 26.993', E021° 23.848'.)  A rendezvény ideje alatt a hotel ingyenes parkolási lehetőséget biztosít a résztvevők számára.

 

Megközelítés

A vonattal érkező résztvevők részére a legcélszerűbb megközelítési mód a vasútállomás előtti megállóból induló 1/1A számú autóbusz igénybe vétele, amelyről a Szabadság Szálló megállóhelyen vagy az autóbusz-állomáson kell leszállni. Innen kb. 450 méter séta a hotel épülete.

A személygépkocsival érkező résztvevők részére a leggyakrabban bevált útvonalak a következők:

  • M35 (E79) autópálya esetén: az autópálya végén lehajtás a 4. számú (E573) főútra Hajdúszoboszló irányába. A „Hajdúszoboszló kelet” leágazásnál befordulva, a főutat követve kb. 4 kilométer után a József Attila utcára kell jobbra fordulni. 200 métert tovább haladva, a hotel a bal oldalon található.
  • 4 számú főútvonal esetén: Budapest irányából a „Hajdúszoboszló nyugat” leágazásnál befordulva, a főutat követve kb. 4 kilométer után a József Attila utcára kell balra fordulni. 200 métert tovább haladva, a hotel a bal oldalon található.

 

Amit hozni kell

  • GPS, és a hozzá tartozó kábel (kivéve mini USB), amivel a pontokat fel, a tracklogot le tudjuk tölteni. Az esetleg PDA-val, okostelefonnal indulóknak memóriakártyára tudjuk felmásolni a pontokat. ActiveSync NEM LESZ! Korlátozott számban lehetőség lesz GPS készülékek kölcsönzésére. Ennek feltételei hamarosan meghatározásra kerülnek.
  • PMR, a kapcsolattartáshoz. (PMR446 4/12-n magyar nyelven, PMR446 3/10-n angol nyelven).
  • Toll vagy ceruza.
  • Mindenben feltöltött akku, és pótakku.
  • fejlámpa, UV lámpa, internetképes telefon, fényképezőgép, elemek, stb.
  • A várható időjárásnak megfelelő ruházat, azaz réteges, vízálló ruházat, zárt vízálló cipő, kamásli, sapka, sál, öltöny, fürdőruha (erre tényleg szükség lehet).
  • A ruhák esetleges szennyeződéseinek eltávolítására nedves törlőkendő, törölköző...

 

Amit biztosítunk

A bázison rendelkezésre áll: mosdó, illemhely, pihenő terület, wi-fi (kizárólag a versennyel kapcsolatos letöltések érdekében), elektromos áram. Az étkezési lehetőséggel kapcsolatos információk később kerülnek megosztásra.

 

Fizetés

A nevezési díj a professzionális versenyekre előzetes, 2014. április 4-ig történő átutalás esetén 2400 Ft/GPS készülék. A részvételi díj átutalásával kapcsolatos információkat a regisztráció során kiküldött tájékoztató email fogja tartalmazni.
A helyszíni nevezés 3500 Ft/GPS. 

 

Jogi nyilatkozat

A Találkozón mindenki csak saját felelősségére vehet részt. A Szervezők kizárják felelősségüket bármely, a résztvevőket érő sérülés vagy kár tekintetében.

A Találkozón fiatalkorúak szülői felügyelet mellett vagy szülői engedéllyel vehetnek csak részt.

Az elveszített, elhagyott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk.

Károkozás esetén annak elkövetője viseli a kár megtérítésének kötelezettségét, legyen az erkölcsi kár, vagyoni kár, nem vagyoni kár.