Technikai információk

Technikai információk

Bázis

A rendezvény helyszíne a Debreceni Egyetem (Debrecen, Kassai út 26.) Lovarda nevű épülete (N47° 32.582', E21° 38.375').  A rendezvény ideje alatt a Debreceni Egyetem Kassai úti területe ingyenes parkolási lehetőséget biztosít a résztvevők számára. Behajtás az egyetemi területre a gépjármű kapun (N47° 32.495', E21° 38.312') keresztül.

Megközelítés

A vonattal érkezõ résztvevõk részére a legcélszerûbb megközelítési mód a vasútállomás elõtti megállóból induló 2 vagy 2A jelû trolibusz igénybe vétele a Köztemetõ fõkapu / Kassai út irányába, amelyrõl a Laktanya utca megállóban kell leszállni. Innen kb. 100 méter séta a Kassai úti Campus területén lévõ Lovarda épülete.

A személygépkocsival érkező résztvevők részére a leggyakrabban bevált útvonalak a következők:

 •  M35 autópálya esetén: Lehajtás Debrecen/Hortobágy lehajtón, majd végig egyenesen a 33.sz. fõúton Nyíregyháza irányába. Az Árpád téri templomnál balra kanyarodva (4.sz.fõút Nyíregyháza felé), majd a második jelzõlámpánál ismét balra kanyarodva (Laktanya utca), a jobb oldalon lévõ sorompós kapun keresztül közelíthetõ meg a Campus területe.
 • 4.sz. fõúton Budapest felõl érkezve: követve a fõutat Nyíregyháza felé, az Árpád téri templom után (ahol a fõút jobbra kanyarodik) a második jelzõlámpánál balra kanyarodva (Laktanya utca), a jobb oldalon lévõ sorompós kapun keresztül közelíthetõ meg a Campus területe.
 • 4.sz. fõúton Nyíregyháza felõl érkezve: követve a fõutat Budapest felé, a bal oldalon lévõ benzinkút utáni jelzõlámpánál jobbra kanyarodva (Laktanya utca), a jobb oldalon lévõ sorompós kapun keresztül közelíthetõ meg a Campus területe.
 • 47.sz.fõúton érkezve: követve a fõutat a felüljáróról jobbra lehajtva Nyíregyháza felé, az Árpád téri templom után (ahol a fõút jobbra kanyarodik) a második jelzõlámpánál balra kanyarodva (Laktanya utca), a jobb oldalon lévõ sorompós kapun keresztül közelíthetõ meg a Campus területe.

 

Amit hozni kell

 • GPS, és a hozzá tartozó kábel (kivéve mini USB), amivel a pontokat fel, a tracklogot le tudjuk tölteni. Az esetleg PDA-val indulóknak memóriakártyára tudjuk felmásolni a pontokat. ActiveSync NEM LESZ! Korlátozott számban lehetőség lesz GPS készülékek kölcsönzésére. Ennek feltételei hamarosan meghatározásra kerülnek.
 • PMR, a kapcsolattartáshoz. (PMR446 4/12-n magyar nyelven, PMR446 3/10-n angol nyelven).
 • toll vagy ceruza.
 • mindenben feltöltött akku, és pótakku.
 • Mindenre elszántaknak: fejlámpa, UV lámpa, internetképes telefon, fényképezőgép, segédeszköz a magasan rejtett ládákhoz, stb.
 • A várható időjárásnak megfelelő ruházat, azaz réteges, vízálló ruházat, zárt vízálló cipő, kamásli, sapka, sál, öltöny, fürdőruha (erre tényleg szükség lehet).
 • A ruhák esetleges szennyeződéseinek eltávolítására nedves törlőkendő, törölköző...

Amit biztosítunk

A bázison rendelkezésre áll: mosdó, illemhely, bankautomata, pihenő terület, wi-fi , elektromos áram, ital automata.

Fizetés

A nevezési díj a professzionális versenyekre előzetes, április 12-ig történő átutalás esetén 2400 Ft/GPS készülék. A nevezési díj átutalását a 11738235-20000600-00000000 (számlatulajdonos: DE Tud. Továbbképző Központ Kft.) számlaszámra kérjük. A Közlemény rovatba kerüljön beírásra a "DEocaching" azonosító és a résztvevő teljes neve.
A helyszíni nevezés 3800 Ft/GPS. 

Jogi nyilatkozat

A Találkozón mindenki csak saját felelősségére vehet részt. A Szervezők kizárják felelősségüket bármely, a résztvevőket érő sérülés vagy kár tekintetében.

A Találkozón fiatalkorúak szülői felügyelet mellett vagy szülői engedéllyel vehetnek csak részt.

Az elveszített, elhagyott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk.

Károkozás esetén annak elkövetője viseli a kár megtérítésének kötelezettségét, legyen az erkölcsi kár, vagyoni kár, nem vagyoni kár.